Odustanak-saobraznost-reklamacije

Povraćaj

 

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da je roba oštećena ili Vam broj obuće ne odgovara, ili želite da je vratite iz bilo kog razloga, to možete uraditi u roku od 14 dana od datuma prijema robe.

Robu možete vratiti neoštećenu u originalnom pakovanju na adresu Kružni put 42, 11309 Lešstane, uz popunjen obraza “Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu”. 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati telefonom, ili putem mail-a sa naše kontakt stranice.
Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u Vašu korist.

 

 

Zamene neodgovarajućih brojeva obuće

 

Ukoliko ustanovite da Vam broj poručene robe ne odgovara, postoji mogućnost zamene. Zamena se može izvršiti samo ukoliko obuću niste predhodno nosili i ukoliko nam u roku od sedam dana od preuzimanja pošiljke prijavite da Vam broj ne odgovara.

Robu koju želite da zamenite, morate nam poslati o vašem trošku preko bilo koje kurirske službe na adresu: ENEX EXPORT- IMPORT D.O.O., Kružni put 42- Leštane. Troškove dostave novog proizvoda takođe snosite.

 

Reklamacije

 

Ukoliko nakon određenog vremena, do 6 meseci korišćenja obuće koju ste kupili preko www.enex.rs primetite znatna oštećenja (pri čemu se podrazumeva da ste obuću koristili u skladu sa informacijama na deklaraciji transportnog pakovanja), molimo Vas da nas kontaktirate na 011/80 36 233. Oštećen proizvod, samo pod gore navedenim uslovima, biće zamenjen istim ili u slučaju da nismo u mogućnosti da zamenimo istim proizvodom, obzirom na stanje zaliha, možete izabrati drugi model.

Molimo Vas da  račun obavezno čuvate dok traje navedeni period, jer bez njega nećete moći da ostvarite uslove za reklamaciju.

U slučaju da reklamirani proizvod nismo u mogućnosti da zamenimo novim zbog rasprodaje zaliha izvršićemo Vam povrat novca na Vaš račun u banci.