Informacije o dostavi

Kako preuzimam pošiljku?

 

Troškove isporuke robe idu na naš teret bez obzira na cenu cipele. Koristimo Postexpress kurirsku službu, opcija slanja danas za sutra.

 

Brza pošta  vrši dostavu samo radnim danima. Zbog toga ćete paket koji poručite petkom do 14h, dobiti u ponedeljak ili utorak (u zavisnosti od udaljenosti mesta u kom živite), a paketi poručeni petkom posle 14h ili u toku subote i nedelje, na adresu će stizati utorkom ili sredom.

 

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku od ponedeljka do subote u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

 

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama u roku od 7 dana. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju. Prilikom drugog slanja Vi snosite troškove dostave.